onsdag 28. mars 2007

Dagligliv for en turist i Peru
Vi har vaert med paa endel guidede turer, og alle steder bussen stopper staar de lokale (spes. indianere) klar med ting for aa selge. En faar riktig föle hvordan det er aa vaere kjendis (riking)og gaa spissrotgang... Eller de stiller seg opp i sine lokale klaer for aa bli tatt bilde av, pris 1 soles = 2 kr. Naar vi vet at det kanskje er det de har aa kjöpe mat for den dagen, vet vi at det er töft liv de lever. Her er masse flott haandverk, bare trist at koffertene blir saa fort fulle.
Ordforraadet mitt har ökt fra 1 til 6 paa den förste uken, haaper det blir bedre etter hvert.
For tiden har vi strandet paa en internettkafe, (som det er masse av) under en kraftig regnskur. Regntiden er ennaa ikke slutt, men vi har vaert heldige... dette var den förste skuren vi har hatt.

3 kommentarer:

Nils Ingar sa...

Man kjem i litt dilemma. Dere er jo styrt rike der, men å strø om seg med pengar løyser vel ikkje så mange problem heller... Sjølv om dei nok har meir bruk for dei enn de. ...søte er dei jo i alle fall...

Marie sa...

Gratulerer me dagen Cecilie! Ha ein veldig fin dag da! :)

Lady Ingunn sa...

Hallo, igjen!
Overstått god påske:)
I morgon begynner skulen igjen, og alle hjarter gler seg truleg. Mogleg de høyrde det, men påska snøva mesta vekk. Då er nok sol og varme og foretrekke, ja. Velkommen tilbake på arbeid, Arne om nokre dagar. I morgon blir det slagskip for alle pengane i stasjonsundervisninga.
Ingunn:)