søndag 28. august 2011

Flytting i Bergen.

I overgangen juli august skulle fam Sirnes flytte, og vi var nedover ei langhelg for å hjelpe til.  På fredagen hadde vi tur til Akvariet saman med Cecilie og Jona slik at foreldrene kunne pakke mest muleg.
 Flott fontene.
 Belgiske vaflar fall i smak.
 Det var karpefiskar både i eit lite innandørs basseng, og i eit større utandørs.

 Her er det full flyttesjau saman med Eivind og Knut.
 Her står flyttebilen utanfor det nye huset.
 Stua.
Stort romsleg kjøkken.
 I ein flyttesjau må det også vere tid til å lese bok.
 Og så var det tid til å utforske nærmiljøet.  Like attmed huset var det ein barnehage med eit bra uteområde. Her var det fleire ting å leike med. Fantoft stavkyrkje er ei nokså kjent stavkyrkje.  Denne er bygd opp igjen etter at den opprinnelege kyrkja vart påtent for ein del år sidan.
 Minst like populært kan nok dette konditoriet bli for enkelte. Det er jo ei kjent sak at det er kaloriane som smakar godt.  Men ofte blir jo slike fakta bortforklart.  Da er det desto meir befriande å sjå slike tekstar på utsida av huset.  Men det var jo søndag,  og da så.........    så vi trøsta oss i staden litt i Bergen sentrum på måndag før vi reiste frå byen.
..... og så vart det teltovernatting på Sognefjellet og tur til Galdhøgpiggen som eg har blogga om før.  Vi bloggar jo "baklengs" frå sommaren.

1 kommentar:

Catharina sa...

Hurra, vi er på nett!!
Nå kan vi også begynne med komentering og blogging!