søndag 19. september 2010

Historisk dag.

For den som leitar etter historiske situasjonar, så kan ein stadig finne dei. Dette var første gongen Cecilie har vore med meg for å ta opp garn. Det er ikkje trygt at gamle menn gjer slikt åleine. Forresten ikkje så ofte eg set garn heller da. (Dette biletet er teke med telefonen)
Vi fekk sei, pigghå og lyr. Det skal bli til fiskepudding. Men vi fekk også ein som hadde form som ein makrell, men det var mykje som ikkje stemte. Eg har sendt etterlysning på face-book om nokon veit noko om denne. Ut frå ei fiskebok må det vere"tagg-makrell", og er visst sjeldan i Midt-Norge. John Gudmund har allerede svart på fjes-boka og meiner det kan vere ein fisk. Kanskje har han rett. Vil gjerne ha fleire tips eller erfaringar med denne fisken.
Vi har vel ikkje hatt ein historisk dag i dag, men ein kjekk tur. Vi gjekk til "hytta" og hadde med kokeapparat + suppepose, pølsebitar og kokekaffe. Siste biten skulle eg gå fort for å gjere ferdig suppa til frua, men ho er så sprek at suppa var knapt halvferdig da ho kom etter.

Til ettertanke: Er alderdomen grå, trist, knudrete eller rett og slett vakker?

Ingen kommentarer: