søndag 6. juni 2010

Superhelg til Levanger.

2.juni vart Signe født på Levanger sjukehus, og på fredagen sette vi kursen mot Levanger.
Familiefote før heimreise på laurdag. (Filmsnutt nederst på sida)
Bestemor kosar seg med det nye barnebarnet. Dette er forresten det førstebarnebarnet vi har besøkt medan det enda var på barselavdelinga. Denne gongen var det ekstra praktisk sidan det tek ein time mindre å kjøre til Levanger enn til Malm, og så passa det med helg.
Det var kjekt at vi fekk lov til å passe på Eiliv ei stund på laurdag medan Marit og Håvard gjorde seg klare til heimreise.
Vi var ei stund på sjukehuset både på fredag og laurdag.
Men i Levanger fekk eg også tid til å mimre litt med spasertur rundt lærarskulen, og etterpå overnatta vi på hotell Backlund.
På heimturen kjørte vi om Falstadstentret og Falstadskogen. Minna frå krigen stod jo i sterk kontrast til det vi hadde opplevd så langt.
Cecilie starta turen ekstra tidleg med buss til Trondheim fredag morgon. Der fekk ho god tid til å tråle "Stoff og Stil" ved City Syd. Herer prøver ho å sjå over litt av det ho kjøpte.
Vi fekk også tid til familiebesøk i Sjørdalen + innom Emma og John Gudmund i Trondheim. Vi hadde sett mykje kjekt på turen, men solnedgangen over Stangvikfjorden sett frå Drøpping laurdag kveld var også ei flott oppleving av vår fine natur. ( Ca. kl. 22.30)
Her kjem filmsnutten, og etter oppfordringar er den gamle musikken tilbake.

2 kommentarer:

Gunnveig sa...

Søt jente og kjekk helg!!

Nils Ingar sa...

ja her var det mykje kjekt:)