søndag 8. februar 2009

Misjonsauksjonshelg!

Fredag var det misjonsauksjon igjen. Da var det 142 år siden første gang. Det er i hvert fall sikkert at det ikke hadde holdt på så lenge hvis det ikke hadde vært for Arne !! Mitt bidrag sees på bildet. Det innbragte ca. 1600 kroner til misjonen. Totalt kom det inn 14.000.Ellers har siste rest av julen også forsvunnet da julegardinene ble tatt ned. Disse gardinene ble sydd i høst, og også fotografert da, men de passer like godt nå; selv ute er det likt (etter dagens snøfall er her 4 cm).

Idag dro vi og besøkte Ingeborg på Lesja. Morsdagsfeiringen ble tatt på hyggelig kafeteria på Dombås med lånt blomst og 1 stk. napoleonskake og et winerbrød på deling. Jeg sto for delingen, som falt ut til alles tilfredshet ! (tror jeg....)


3 kommentarer:

Marie sa...

LÅNT blomst, ja ja, sånn er det når barna ikkje ordner opp... Men mamma`n min fekk vist ingen blomst ho heller (så vidt eg veit i alle fall)

Anonym sa...

Likte gardinene!! -Og eg måtte kjøpe egne blomster.... Eller, når vi handlet på lørdag hadde eivind glemt å ta med penger, men jeg fikk altså lov til å kjøpe blomster for mine egne... men stregt tatt er det vel Jona sitt ansvar, og ikke Eivind sitt... Men han hadde heller ikke tatt med penger....
-c-

Anonym sa...

Eg fekk morsdagskake på tilbud på mandag :o)