torsdag 18. desember 2008

Stadig mindre kone til jul.

Om kvantiteten går ned så trur eg kvaliteten går opp, og eg har ein stadig betre turkamerat på lette føtter. Ingen system passar for alle, men for den som er skjemamenneske og systematiker til fingerspissane ser det ut til at www.vektklubb.no kan anbefalast. Kvinners alder og vekt skal jo ikkje røpast, men vi kan jo likevel røpe forskjellen i vekt mellom juni, da medlemskapet starta, samanlikna med i dag 18.des. Vi spurte om å få tømme butikken for margarin i nokre minutt og laga dette illustrasjonsbiletet i bibliotekfilialen, Ålvundfjord. Margarin-pakkane viser vektnedgang i perioden.

4 kommentarer:

Nils Ingar sa...

stolt av deg mamma!! :)

Anonym sa...

Hurra!! Gratulerer!! -Tar en mikroskopisk del av æren, siden det var jeg som tipset om opplegget,og siden det satt en meget skeptisk ektemann på andre siden av bordet, som overhodet ikke hadde noe tro på å føre mat inn i ett system! man vet jo hva som er sundt eller ikke!!! -Men heldigvis hørte du ikke på han, og nå ser det ut til at han er overbevist om at det fungerer!
Hurra for en meget selvdisiplinert mamma!!!
-Catharina, som er på veg opp i vekt....-

Marie sa...

imponert!

Anonym sa...

-kom bare til å tenke på margarinlageret i kjelleren i gammelhuset... Den gangen trengte man ikke å dra til butikken for å få tatt ett slikt bilde....
Eivind hilser, og sier han er imponert!
-C-