søndag 29. juni 2008

Pizza på Flæsa.
















Etter en lang dag med forhøsting, rydding av ved (veddungen er faktisk forsvunnet uten at jeg tør tenke på hvor den har havnet...), tømming av silosaft i møkkakjelleren med tilhørende omrøring, og tro det eller ei; plenklipping, var Arne moden for å slappe av. (Siden Nils Ingar har ferie i helgen, har en av Arnes tidlegere elever vært her og jobbet.)
Da foreslo jeg å steke en pizza og ta med på Flæsa. Forslaget falt i god jord, men hadde det ikke vært kjekkere med noen svartbrente pølser.... (Her protesterer Arne høylytt !!)
Det ble kompromiss: medbragt pizza, svartkjel og fiskestang. Dette ble en meget vellykket kombinasjon, og kvelden endte til og med, med en liten, søt sei som passer akkurat i en fiskesuppe idag.
Til alle bryllupsgjester kan jeg forresten tilføye at Robin har vært til stor tannsteinsfjerning og tanntrekking og er nesten så god som ny.... bare med litt brokk, klaffefeil på hjertet, dårlig syn og dårlig hørsel.....

3 kommentarer:

arnedro sa...

Eg sa aldeles, absolutt, slett ikkje i det heiletatt noko om pølser. Berre så det er kontatert. Tente ikkje på det ein gong. Men ein flott kveld vart det.

Anonym sa...

d e bra han he fått ordna munnen på han :) Synd resten ikkje e like lett å ordne på. Gode venna skulle gjerne levd evig..

John Gudmund sa...

så lenge robin ikkje stinke når han puste på d kan han gå rundt me blinde å døve klaffa så mykjy han vil for me:)
Men såg veldi kosli ut på flæsa! d e absolutt nå e savne! tur på flæsa!